Я напишу тобi листа

Катерина Жебровська
Я напишу тобі листа…
Ти прочитаєш…
Пульсує в серці теплота…
Багатогранність…

Я напишу про відчуття
Душі і тіла,
Про досвід Сутності, Єства,
Польоти, крила…

Я напишу тобі про нас
І нашу єдність,
Про наші мандри у світах,
Життя і смерті…

Я напишу про спільну кров,
Земне надбання,
Про Виток, Світло, Джерело,
Глибинність таїн…

Я напишу тобі листа…
Читай поволі…
Дивись потому в Небеса…
Живи в Любові…

31.12.2021