Однокласнику присвята

Валентина Вересоцкая
Це було недавно.
Це було давно...
Школа.Клас.І сонце
На луги вікно.
Ти сидів діворуч
В третьому ряду
Анатолій поруч
Тарасенко мабуть
Так мені здається
Саме і було!
Петро,Толя друзі!
Знали всі давно!
Та роки злетіли
Тебе чекав Ладан
Може так хотілось!
А можливо сталось!
Ти поважний лікар!
Чому ж сумувати
Сім*я,мати, діти
І поважний тато!
Простір невгамонний!
Сосна. Річка Удай
Тебе поважають!
Знають усі люди!
Тож від всього серця
Привітаю друже!
З ДНЕМ ТВОГО народження!
Поважаю дуже!

3.01.22р Однокласниця Валентина