Кобзарев

Раиса Саравас
      КОБЗАРЕВІ 
По следам стиха(П.Г.САРАВАСА) 16-03-2018
 Тебе з дитинства знає кожний-
І вже дорослий і ще школяр!
Ти з нами був завжди заможний-
Дорогу к щастю  прокладав!
Воно зараз змінено дуже-
Його так підкреслює життя!
І твої кайдани одужані-
Сьогодні вони- майбуття…
Пісня про Неньку Україну-
Лунає як і в твої часи!
І в щасливу її годину-
Віримо МИ як і ТИ!
Коли це здійсниться-не знаєм!
Але шляхи собі вибираєм-
Ті- що зі щастям межують
І про любов  її віщують!
Тільки б вона не забула-
Що Україною була!
Є! І останеться нею!
Доброю –лагідною сім»єю!
Всіх народів та братів-
І минеться час катів!
Яких ти бачив в свій час –
І лунав твій суворий глас!
Його чути через століття!
І хай минаються лихоліття!
На краще будем сподіватись!
« Чужому навчатись-
Та свого не цуратись»!
Цей твій заповіт-
Для нашого часу цвіт!
Його мудрість для нас-
Це святий для життя наказ!
Твоєю дорогою ідем!
Неньку-Україну –не підведем!
Бажаємо їй щасливої долі!
Де Люди-браття на її просторі!
Де панує добробут та Любов!
І Життя це підтверджує знов і знов!!!