голуб ос нн небо...

Григорий Филипенко
Голубіє осіннєє небо,
Наче вічність і нібито мить.
І від того здається, що треба
Покваплятись кохати і жить.


І цілком поринаючи зрання
У стрімке і бурхливе буття,
Поспішаєм, де вічне кохання
І коротке до болю життя...



                21.08.05