***

Юрий Литовченко
Де народилася зоря,
Довкола сосни всі палають,
Там линуть пісні кобзаря,
Та серед гір вони літають.

Душа неначе білий птах
Повітрю крила підставляє
Іще один єдиний змах,
Та час свій хід не зупиняє.

Ти збережи мені весну,
Всі кращі спогади і миті,
Воскресну серцем обійму,
Де небо тане в оксамиті.