У eдностi наша сила...

Валентина Тараненко
У кожнім з нас, - своє єство,
неповторима  - «Я» - сторінка,
свій день народження, число,
але, то тільки половинка.
Ще є у світі, десь друга,
душі, споріднена частинка,
Ще не обізнана, чужа,
Життя минулого стежинка….
Чомусь не якісне Життя,
поки не впізнаний той інший,
бо в ньому, - наше каяття,
наступний день, з ним буде ліпший…
03.01.2022