Ми з тобою зайшли далеко

Миклош Форма
Ми з тобою зайшли далеко.
Так далеко – не озирнутись.
Так далеко – не повернутись.
Хоч минуле – щаслива спека.

Там, в минулому, є початок,
той, що вирішив все одразу,
в мить співпали життя і фрази,
як в щоденниках у дівчаток.

Ми далеко зайшли з тобою,
бо не квапили час зізнання...
Неквапливе завжди кохання.
Вічність – друге ім'я любові.