***

Юрий Литовченко
В твоїх очах весь всесвіт і любов,
Вона вогнем пала та крила розгортає,
Та манить за собою знов і знов,
І зорями до ранку накриває.

Я кожну мить у серці бережу
І кожну мить листи твої гортаю,
Та все ж, не перетну межу,
Всієй душею щиро поважаю!

Лише єдине в неба все ж прошу
Хоча б на мить затримай ніжно погляд
І байдуже що потім мить дощу
Але навіки буде ніжним спогад...