Колядка Старому Новому року

Раиса Саравас
                КОЛЯДКА
( Старому-Новому  року- ВАСИЛЮ-ВЕЛИКОМУ)

Ось і другий празник  знов до нас прийшов-!
Бо Василь Великий на землю зійшов!
Старий рік і Новий-об"єднав серця-
Дав надію людям на краще життя!

Приспів
Радуйся Земле!Радуйся Земля!
А  його молитви у наших серцях!

Православні люди чествують його!
Бо його заслуги-немов  божество!
В церквах прославляють свого Василя!
І надію мають-на краще життя!

   Приспів
Радуйся земле-радуйся земля
Знову на подвір;ї  з нами  коляда!
 
Сіє  посіває наша дітвора!
Щастя  і здоров"я бажає вона!
Врожаю,добробуту-Мира на землі!
А і ще здорові щоб усі були!

Приспів
Радуйся Земле! Радуйся земля!
Хай Василь Великий молить небеса!

Мир проповідає-щастя всіх людей!
І Господь хай знає кращих із людей!
Сьогоденне  щастя-не завжди у нас
БО земні напасті турбують не раз…

Приспів
Радуйся Земле-Радуйся Земля!
Скоро ми побачим  твої чудеса!

Усі люди-браття-злагоду знайдуть!
І в небесне царство разом всі ввійдуть!
І тоді Планета-стане наче Рай!
Пісню Василеві-краще заспівай!

Приспів
Радуйся Земле!Радуйся Земля!
Будуть  раді Люди  І саме Життя!