Пiдiйди уночi до вiкна

Катерина Жебровська
Підійди уночі до вікна…
Стій і слухай… Вдивляйся крізь скло…
Не лякайся… Мовчить темнота…
Відбувається в серці тепло…

Чуєш? Тиша пульсує у кров…
Бачиш? Місяць зрікається сну…
Відчуваєш у серці Любов?
Довіряєш Душі і Єству?

Обіймає тебе Пустота…
Відкривається Небо у Шлях…
Живить серце твоє Чистота…
Відпусти відгорьований страх…

Будь Зорею в Земному Житті…
Не цурайся колишніх доріг…
Подаруй своє серце собі…
Засвітися… Гори… Возлюби…

31.12.2021