Зимова любов - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Всі мрії бажанні хоч іноді збуваються
для цього ми повинні повірити у щастя
і коли люди до свого серця прислухаються
тоді напевно його знайти точно вдасться...
Всі мрії бажанні хоч іноді збуваються
для цього ми повинні повірити в любов
і коли люди до неї щільно наближаються
тоді напевно що в душі відчують зов...
Всі мрії бажанні хоч іноді збуваються
для цього ми повинні повірити і почуттям
і коли люди звісно в них не сумніваються
тоді напевно...насолоджуються цим життям...