Сон-371

Хохол Хохотович
Що хотіти від хлопчини,
Що зростав поміж жінок,
Все, чого вони навчили -
Із журнальних сторінок.

Як прекрасно виглядати,
І за будь-яких обставин
За собою доглядати,
Почуваючись красавою.

Як по моді одягатись,
Стильно, з вишуканим смаком,
Щоб промовисті деталі
Стали символічним знаком.

Як вправлятися на кухні -
Й готувати для сімї,
Щоб не тріскалися руки -
Й не зявлялись мозолі.

Як збирати у блокноті -
Найсмачніші із рецептів,
Й готувати як по нотах -
За неписаним секретом.

Як з води й муки творити
Справжні поварські шедеври,
Навіть як нінащо жити -
Управлятися майстерно.

Як записувати в зошит
Милі вірші про кохання,
Як читати їх щоночі,
Не скриваючи зітхання.

Як за ніч роман любовний
Пролистати без заминки,
І під ранок - задоволено
Дочитать одну сторінку.

Як роками - рівно в шостій
Ждать уліюблених акторів,
В серіалі, де непросто -
Склались вигадані долі.

Що хотіти від мужчини,
Що зростав поміж жінок,
Він й не знає, як мужчина -
Любить, кажучи: "Синок".