Я дякую тобi, минулий рiк

Екатерина Жукова-Литвиненко
Я дякую тобі, минулий рік,
За непрості ті дні, за перемоги,
За теплий дощ і за пухнастий сніг,
І за тернисті стежки і дороги.

Я дякую тобі за зореспад,
І за Любов, за Віру, за Надію,
За те, що попри все розквітне сад,
За те, що попри все здійсняться мрії.

29.12.2021 г.