Наш Максимка

Валентина Вересоцкая
А у нашого Максимка
Є дорослі дві сестрички
Оля старша-вже студентка
Варить борщ і їсть котлетки
І Максимку пригощає
Бо він любить їсти. Знає!
До бабусі щонеділі
Їде він,як на весілля!
Дід на човні покатає
По Дніпру. Онук чекає!
Хлопчик ходить в дитсадок
Та до бабці він їздок!
Краще ніж в бабусі Люди!
Каже він: Ніде не буде!