Комусь...

Валентина Кучмий-Жохова 2
Комусь – лiхтариком,
А комусь – мiсяцем,
Стожарами чи сонечком…
Так завджи є – свої промiнчики,
Свої пожари в долi кожного…

«Свiтити всюди i завжди!» -
сказав поет, а, може, й вище хто…
Мiй свiтлячку! Не залиши
Мої рядочки, нiби віршики!..