Зорепад

Светлана Шакула
     Падолист, листопад,
     Пада сніг, снігопад…
     І кохання – з Небес
     Раптом в душу впаде…
     Запитаю в зірок:
     – А того, хто в душі,
     Зорепад не мине?....