Earth Culture. Europa centrism politic

Роби Униаки
https://music.yandex.ru/album/622854/track/5676714
Utopia
Pattysplanet

99.99% European citizens (France, Germany, Great Britain, Czech, Italy, Spain and other countries), as well as generations before, have never seen Europe Center  with highest mountain in Europe.
99% entire world with European culture mentality has also never seen real Europe.

99,99% граждан Европы (Франция, Германия, Великобритания, Чехия, Италия, Испания и другие страны), а также целые поколения ранее, никогда не видели Центр Европы с самой высокой горой Европы.
99% всего мира с европейской культурой менталитета также никогда не видели настоящей Европы.

***

Caucasus resorts
Alpine golden slides
Ural mountains
Carpathians
Tibet
Appalachian
Cordillera
Andes