Р здво

Виталий Пушкарь
Сонце сіло, тихий вечір,
Навкруги пітьма.
І прийшла знов до малечі
Зимонька-зима.

Знову снігом землю вкрила,
Стежки замела.
В небі зірку засвітила
Радості й тепла.

Звістку радісну несімо
Ми у кожен дім.
І у Бога попросімо
Миру людям всім.

Бог дарує всім надію
В тиху ніч Різдва.
Хай завжди душа радіє,
Віра ожива.

Ми вітаємо зі святом
Радісно усіх.
І лунає в кожній хаті
Хай дитячий сміх.

Різдвяна летить новина
Містом і селом.
І збереться вся родина
За одним столом.