314. Евакуатор снов

Дмитрий Арутюнович Романов
Заходь до нас! Сюди ти можеш і без маски,
Грошей не треба, ні кредиток, ні айді,
Бо тут насправді зможуть розважатись маси.
Ласкаво просимо у Маркет сновидінь!

Веселі жарти, ігри, і букет ілюзій –
Придбати можна безкоштовний тут квиток.
Канатохідці ходять по вузенькій смузі,
Солодка вата, лимонаду ось ковток.

Тебе вітають тут яскраві голограми;
Війни немає вже – хіба ти ще не чув?
Тут заживають навіть найщиріші рани,
Ти можеш виспатися, друже, досхочу!

Знайти ти зможеш і велике, справжнє щастя,
Своє кохання, що ніколи не втече.
У цій святій країні – жодної напасті,
І озиратися не варт через плече

За тим, хто пильно стежить. Тут таких немає,
Невже не віриш, що можливо тут таке?
У тих, хто має сумнів, завжди серце крає,
Таким здається злом і радості букет.

Наш час стискає вкрай важка ангедонія,
Але для тих, ким ще не володіє тінь,
Працює досі, поки всі не оніміють,
Евакуатор душ – це маркет сновидінь.

грудень 2021