Казкова любов - 2021

Дмитрий Погребняк 555
При погляді на тебе важко дихати
у мене досі ще в душі вогонь горить
свої горячі почуття не можу стримати
про накипіле я давно хочу поговорить...
Повір в обіймах ми не будемо мовчати
між поцілунками прозвучать ніжні слова
і марно врем'я не захочеться втрачати
і що сказати в очі зрозумієш ти сама...
Тоді ж розкажеш що дійсно відчуваєш
і виговоришся тихо що на серці коїться
і за руку візьмеш якщо мене кохаєш
але зустрітися...треба лише погодиться...