Весна - у самiм сокУ???

Зозуля Юрий Павлович
Навіть не забігаючи вперед, аби замалювати таке: УСЕ-БО ВОНО ЗЕМНЕ, Й ЗАВШЕ ТУТ........
От, лишень, "щось"-"звідкись"-"ви-ліз-ло": знову сюди влі-ЗЛО; бо — ЩЕ ЗЛО не ЩЕЗЛО........
Ну, то по ріг йому наш поріг, а нам в оберіг: НІ ДНЯ, НІ КАЇНАМ, НІ ЮДАМ, НЕ РІДНЯ........

                ми такі часи застали:
                набрякали листям віти,
                впасти змусили нас квіти........
                ти диви, — причарували!

                облишила сон Природа:
                вже хильнула перші соки,
                а з Небес п'є найвисокі.........
                Там — раніше сходить Врода!!

                й весенІє ж, й веселіє:
                розкриває нам обійми;
                щасливІшаємо в них й ми.........
                святкувать — Весна уміє!!!

Ще біля згару цих рядків застав з пригорщу відгуків, себто на «Весна - у самiм соку!» (Юрий Зозуля):
то їм і не зримим іншим мої свіжі обійми; ми Є, й БУДЬМО Ж.........

Гарно! Особливо, коли дощить.
Передчуття майбутнього, напевне..
Здоров'я та радості Вам, пане Юрію,
З повагою,
Богдана Синюк   11.04.2013 12:52
~
Щасливішаемо! Натхнення!
Инна Приходько   02.03.2013 23:14
~
облишила сон Природа:
вже хильнула перші соки,..
***
Сакавик* настал!!!
*(бел.) - март.
Игорь Лебедевъ   02.03.2013 22:52
~
последняя строка тяжела немного
по сравнению со всем предыдущим
Дмитрий Би   07.02.2012 16:00
~
“Розкриває нам обійми,
Щасливіші вкупі всі ми!”
Шле Краса та без упину,
Щось в серця до щему цінне...
Й гопака утне хвилина –
Хай же в душі радість лине!
З теплом та повагою,
Валентина Чайковская   19.12.2011 13:15 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

І чому Вищі Свята відчуваються заздалегідь, — й асоціюються з весною..........