Гимн вещам

Александр Андреев 96
Ты бензол
ароматичен!

Ты канкан
меланхоличен!

Ты комар
самоуверен!

Ты сарай
закономерен!

Ты муссон
эпистолярен!

Ты шпинат
триангулярен!

Вещи, клещи,
щи, свищи
Большегрудый Джо!