Мабуть оце - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Любов сприймаємо за нікчемний обман
словам красивим звісно що не віримо
вважаємо що їх придумав шарлатан
що щастя знайдемо навіть і не мріємо...
Любов сприймаємо за нікчемний обман
доки у пастку закоханості не потрапимо
вважаємо що почуття для мозку дурман
але від симпатії трохи рівновагу втратимо...
Любов сприймаємо за нікчемний обман
і до останнього чинити опір намагаємося
вважаємо що скоро емоцій висохне фонтан
хоча нарешті думку змінемо-бо закохаємося...