Життя це чудо, але чудес воно не творить-2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Життя це чудо,але чудес воно не творить
але ми наполегливо своєму серцю довіряємо
і чомусь хочемо в уяві казочку створить
що до замка із почуттів відмичку знайдемо...
Життя це чудо,але чудес воно не творить
але ми наполегливо своїм мріям потакаємо
і чомусь впевнені в душі що нам пощастить
адже до порозуміння ключ в руках стискаємо...
Життя це чудо,але чудес воно не творить
але ми наполегливо до дверей шифр розгадаємо
і чомусь знаємо з любов'ю їх можливо відчинить
а теплі обійми...звісно в думках вже відчуваємо...