На украинской границе

Сенько Виктор Васильевич
На украинской границе.


Казак кубанский на коне
мчится словно ветер,
а запорожский в полусне
на границе встретил:

-Стій! Тут у нас уже межа,
та назви паролі
не пущу я і вужа
вам не бачить волі.

-ІДИ  В ДУПУ! Відступись!
До рідні я їду!
Хоч ти старий, а кажись,
не поумнів діду.

- Ти дивись!  Ой міражі,
ти внучок моложе:
Тридцять років на межі,
А ПАРОЛЬ ВСЕ ТОЙ ЖЕ...