Волонтери

Николай Мотков
                «Волонтери»
 Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                Україна! Україна! Україна!
                Незалежна, Європейська, Світова,
                Україна! Україна! Україна!
                Віковічна, історична, видатна,
                Україна! Україна! Україна!
                Не вмирала, не вмирає і не вмре,
                Україна! Україна! Україна!
                Народ справжній, гідний, мужній, був і є
               
      Волонтерський рух відомий – дійсний, праведний, значний,
          Динамічний допоміжник в жорсткій, визвольній війні,
              Рух незламний, ідентичний – добровольці й ЗСУ,
              Захищають Батьківщину – рідну неньку чарівну   
               
                Приспів
                «Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
                Героїчні, мужні «Кіборги» війни,               
                «Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
                України - батьки, доньки і сини,
                «Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
                Вітчизняний, захисний громадський рух,
                «Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
                Надзвичайний - бойовий козацький дух
               
       Волонтерський рух спроможний, незрівнянний, дійовий,
        Чинний рух, національний - Батьківщини «вартовий»,
                Рух дієвий, автентичний – добровольці й ЗСУ,
           Визволяють власну землю – дивну, славну, корінну

           Волонтерський рух надійний, перевірений, міцний,
        Добровольчий, добровільний, український, видатний,
           Рух – славетний, знаменитий – добровольці й ЗСУ,
               Боронять святу Державу – Незалежну, Світову
               
       Волонтерський рух добротний - благодійний помічник,
              Героїчний, неповторний, незрівнянний захисник,
              Слава! Слава волонтерам, добровольцям й ЗСУ,
                Слава! Слава Україні! Подолаємо війну!