Нащо так галасувати?

Татьяна Бут-Бурнукина
Пливуть жовті каченята,
Попереду – вутка-мати.
Скоїлось  таке тоді:
Поховали у воді
Свої голови малята –
Під водою каченята,
Лише хвостики стирчать.

Тітки з берега кричать:
- Повтопали каченята!
Чом спокійна їхня мати?!

- Нащо так галасувати?
Вчу дітей я корм шукати.