Iвану в День Народження

Ксана Поликарпова
*з повагою та симпатією

Хай щастить!  А в хаті буде
мило, затишно, тепло.
Щоб були привітні люди,
посвітлішало чоло.

Щоби був добробут поруч,
Успіх гарний у всьому.
Щоб усе ти міг власноруч,
Вірив дню завтрашньому.

Побажаю барв яскравих,
Щоб розмалювать життя.
Хай легкими будуть справи
і земними - почуття!


23:56
12.12.2021