***

Росен Русев
Автор: ЛИЛИЯ ОХОТНИЦКАЯ

Зимние дни короткИ.
Порою они - со стужею,
Но дарят тепло стихи -
Из слов сплетённое кружево.
Сплетение чувств и рифм,
И мыслей наших сплетение.
Мы, душу миру открыв,
Пишем стихотворения!

Превод: Р. Русев

Кратки са зимните дни,
понякога са много студени.
Но стиховете дават топлина,
от думи плетена дантела.
Сливат се чувства и рими
и мислите наши изплетени.
На света откриват душата.
Стихове пишем.