Зорi

Олег Скороход
Коли ми разом співаєм.
То чує нас цілий світ.
Ми піснею душі єднаєм.
В серцях плавимо лід.

Ми знаєм, що все буде файно.
Надія ніколи не вмре.
Бо пісня лікує негайно.
Якщо вона нас обере.

А зорі, зорі над нами сяють.
І місяць - човен в ночі пливе.
Наші серця вогнем палають.
Життя вирує, надія є,є-є.......

Коли пісня лунає.
Вібрує простір і час.
Цілком музика поглинає.
І сходить натхнення на нас.

Все буде добре, напевно.
Надія у душах живе.
Співаємо ми недаремно.
Нас пісня с собою зове.

А зорі, зорі над нами сяють.
І місяць - човен в ночі пливе.
Наші серця вогнем палають.
Життя вирує, надія є,є-є........