Мишенятко

Татьяна Бут-Бурнукина
У мишенятка зуб болить,
Воно сіло і сидить,
Та гадає ось таке:
- Чим же гризтиму кріпке?

Раптом зверху, як на гріх,
Впав до ніг його горіх:
- Тут – горіх, в норі – горох
Треба гризти. Ох-ох-ох...–

Стогне мишеня, кряхтить,
Зубик ниє та болить:
- До лікарні попрямую,
Зуба свого полікую.
Ось тоді згризу запас,
Свій і той, що дід припас!