Бажаю!

Мария Зубрий
Бажаю всім щасливої зими!
Хай всі печалі снігом замітає.
Хай в кучугурах, там за ворітьми,
Всі негаразди доля залишає.

Для радості я стежку промету,
Від хвіртки аж до самого порогу.
Включусь в передсвяткову суєту,
За кожну хвильку дякуючи Богу.

Бажаю всім здоров'я і тепла!
Це те, що всім завжди найбільше треба.
Щоб Віра в краще у душі жила,
Велика й світла - від землі до неба!