Крапельки звукiв злiтають

Катерина Жебровська
Крапельки звуків злітають
З кінчиків пальців у Небо…
Чути мелодію давню…
Серцю і щемно, і легко…

Хвиля-звучання возносить
В простір прекрасної Яви…
Стиха гойдаються грози…
Гаснуть в пастелях заграви…

Тиша між нотами мріє…
Самість озвучує єдність…
Щедре, прекрасне, глибинне
Живить Любов’ю Безмежність…

09.12.2021