Tu esti Lumina

Галина Чиореску
Eram aici jos scufundat in pacat
De toti parasit, de toti alungat,
Dar deodata am vazut o lumina
Venita din Cer, Lumina Divina!
Am alergat spre ea ca sa capat salvare,
Mi-am plins pacatul si mi-am cerut iertare.
Isus, Tu m-ai primit, pe loc m-ai iertat,
M-ai scos din mocirla si m-ai luminat!!!

             R E F R E N

Isus, Tu esti Lumina venita din Cer,
La Tine eu vin si iertare imi cer,
La Tine alerg atunci cind mi-i greu,
Cu Tine, Isuse, sa fiu vreau mereu
Caci Tu esti Domnul meu!!!


Si iata de-atunci sunt un om fericit,
Iertare si pace din belsug am primit,
Acum zi de zi ma scald in Lumina,
Caci Tu, Isuse, esti Lumina Divina!
Si sufletul meu te preamareste,
Iti cinta mereu si iti multumeste.
Tu, Domnul meu, fii glorificat,
Lumina divina, ce pe veci m-ai salvat!!!!


             11.12.2021