Макраме iз криги

Клавдия Дмитрив
(Відповідь на коментар Стефанії Терпеливець)

В крижаному царстві місто потонуло,
Дощ із морозенком всіх нас дивував,
Насолоду в цьому геть усе відчуло,
Все довкола в кригу цей дует вдягав.

Всі дороги стали ґлянцево-блискучі,
Ковзанка створилась всюди в одну мить,
Гілки на деревах, мов скляні й тріскучі,
Як подує вітер – кожна з них дзвенить.

І красою царство крижане дивує,
Музику незвичну в ньому виграють,
Ось природа казку нам таку дарує,
Маємо нагоду в царстві цім побуть.

А на гіллі всюди довгі діаманти
Всіх до себе манять і вночі і вдень,
Ще й в команді з вітром, наче музиканти,
Що заводять в царстві крижаних пісень.

Макраме із криги тішать наше око,
Та, на жаль, не вічно буде ця краса,
Щоб її створити – це ж така морока,
Гілочка-крижинка у красі звиса.

10.12.2021 р.