164. Iду дорогою земною. Пiсня дитяча

Ганна Горбатюк
Іду дорогою земною
І нічого не боюсь,
Бо завжди іде зі мною
Мій найкращий друг Ісус.

       Приспів:

 Любов Христа вогнем палає,
Усмішка сяє на лиці,
Слова так ніжно промовляє,
Моя рука в його руці
   
             2
Коли похмурий день настане,
Чи на серці біль лежить,
Лагідно Ісус погляне
І на поміч поспішить

       Програти

             3
Відкрий ти серце для Ісуса
І навчись Його любить  !
З ним пройдеш усі спокуси
Й будеш в небі вічно жить !