Bagiwda meni

Алиев Орхан Адам
Sururdum omrumu agsiz qarasiz
Sanki agac idim heyatda barsiz,
Sevgi cox gelirdi mene menasiz
Inan, gorub sevdim yagiwda seni.

Seninle deyi;di rengi heyatin
Senle hiss eledim men e;qin dadin
Bilmedim ayriliq gunun... saatin
Deyesen itirdim bu qi;da seni.

Son vaxt bir brimizi hec anlamadiq,
Dala;ib bari;ib yada salmadiq,
Qururdan kecmedik konul almadiq,
Gezirem her oten baxi;da seni.

Seve bilmirsense soyle neyleyim?
Ay menim gozelim,ay e;q meleyim,
Gunah sayilirsa seni sevmeyim, Sevirem - sevirem bagi;da meni.