Старенький черевик

Татьяна Бут-Бурнукина
Розчавучений старенький черевик
У кутку стояв в пилюці, так і звик,
Та, коли його накремили як слід,
Тоді взув його господар, старий дід,
Пританцьовував та промовляв слова:
„Черевик мій знову новий! Ов-ва-ва!”