***

Раиса Саравас
ПРИЗНАННЯ В КОХАННІ
Я кохаю тебе ,Україно!
Ти у мене в серці єдина!
Я кохаю тебе,моя Ненько!
Бо до ранку встаєш ти раненько!
Твої очі-то ясні її зорі-
 Світять на небеснім просторі!
Твої руки-то поля широкі!
Твої ріки-швидкі та глибокі!
Твоє серце вогнем палає-
І воно нас надихає!
Твої люди-добрі та щирі-
Хочуть жити сьогодні в мирі!
Твої діти-мов птахи-
По життю летять без страху!
Ти завжди нас пригорнеш-
Добре слово завжди знайдеш!
І як в давніїї часи-
Українці- були брати!
Так і зараз нехай буде-
Українці –найкращі люди!
Працьовиті та веселі-
Праця й пісня завжди в оселі!
Де-Добробут та Любов-
Там панує знов!