Геометрiя життя

Еременко Губарева Ирина
Багатокутники думок
І кола визнаних невдач.
І світ поділений на двох –
Хоч реготи, хоч гірко плач.

Не забаганки від нудьги,
А просто втілення ідей.
Де поряд друзі й вороги –
Цей світ сплетіння із людей.

І тільки погляд попри час
Крізь той трикутник забуття.
Я знаю, все це не про нас,
Та в серці скиглить каяття.

І знову гойдалка летить
А ми на ній мов дітлахи.
Паріння незабутня мить  –
Пам’ять дитинства крізь роки.

І геометрія хвилин
В пульсаціях серцебиття.
Ми живeмо серед руїн.
Назад не буде вороття…