Тiльки ми самi - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Тільки ми самі надаємо всьому значення
тому і різний шлях до свого щастя обираємо
хоча у кожного із нас на життя своє є бачення
але співпаде...що оба любов знайти бажаємо...
Тільки ми самі надаємо всьому значення
тому і к рішенню напевно однаковому прийдемо
хоча не знали що долею один одному призначені
але співпаде...і шлях до порозуміння оберемо...
Тільки ми самі надаємо всьому значення
тому і не дивно що тільки своєму серцю віримо
вона нас кличе прийти скоріше на побачення
але співпаде...і з почуттями долю разом змінемо...