I love jazz - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Поети дуже полюбляють джаз
там кожна нота це ціле речення
мелодія кохання виткана із фраз
тоді ми твір слухати приреченні...
Поети дуже полюбляють джаз
там мають почуття музичні інструменти
закоханість в них чується щораз
тоді ми складемо із спогадів фрагменти...
Поети дуже полюбляють джаз
там серед звуків є і одкровення
відчуємо що життя не існує без прикрас
тоді ми серед них знайдемо натхнення...