Gel bax gozlerime

Алиев Орхан Адам
Gel bax gozlerime diqqet ile, bax
Gozlerim gosterer qelbimde seni
Oten fesillere, gel sen, ile bax
Qaytarmir geriye...bu gun duneni

Bu qeder deyersiz olmu;am yani?
Daha anlamirsan hec bir sozumu.
Gozlerin baxarken gormursen meni
Belke .... kipriyinden asim ozumu?