Тримайся людино

Татьяна Лемешко Безпалюк
                Людина прикрашає світ своїм               
                серцем, душею і хоче бути 
                щасливою. Треба вірити, мріяти і
                досягати своєї мети для кращого   
                життя!

Тримайся людино, живи,
Борися за щастя, за долю,
Іди навпрямки, не мовчи,
Бо слово сильніше за зброю.

Тримайся людино і вір,
Що будуть посіяні зерна,
Не зломить тебе буревій,
І шлях не вестиме у терна.

Тримайся людино і знай -
Ти сильна від роду до роду,
З любов’ю свій шлях прокладай,
І світлу в майбутнє дорогу.

Незрадлива буде мета
Під сонцем у теплу годину,
Хоч доля твоя не проста,
Але на землі  - ти Людина!