Мигтять хвилини

Мария Круль
Мигтять хвилини дні і роки,
І  дати  круглі й половинки,
То тут, то там стихають кроки,
Й земні спиняються стежинки.
Їх душі зорями у небі,
Сіяють. Близькі і далекі,
А,на землі.....зернятко в скибі,
І діточок несуть лелеки.
Тут знов весна, буяють трави,
Цвітуть сади, духмянять квіти,
Та мчить невпинно час лукавий,
І скоро все почне старіти.
Зірки спалахують й згоряють,
І на нові ідуть орбіти,
Час свого плину не міняє,
Рости.....,цвісти...... і посивіти.....
8/9/2021 Марія Круль