Я памятаю х

Мария Круль
Я пам"ятаю їх такими,
Красивими і молодими,
З цих пар уже когось нема,
І студить серденько зима....,
В душі, в думках,в дворі....Усюди.
Та не подітися нікуди,
Від дум холодних,непривітних:
Усе минає ,все одквітло,
Зів"яло, зжовкло,помарніло,
Назавжди в ірій відлетіло.
Їх душі зорями світились,
Нам тільки спогади лишились......
.....Але й живі лишились квіти,
Онуки,правнуки і діти,
Що світлу пам"ять зберігають,
І мов свічу в душі тримають,
Любов.Любов святу й величну,
Що поєднала нас навічно.
Марія Круль 12/09/2020