Серденько плаче

Мария Круль
Серденько плаче....Мамо!Матусю!
Рідна, до кого ж я пригорнуся,
Де віднайти Твої лагідні руки,
Як же без Тебе діти і внуки?
Де нам любові Твоєї напитись,
Хто за нас буде щиро молитись,
Душу розрадить і заспокоїть,
Хто нам матусю рани загоїть?
Де відшукати рідні слідочки,
Як же сумують дві Твої дочки.
Плаче наш батько,голуб сивенький,
Як він без Тебе буде одненький?
Де нам, матусе, Тебе наздогнати,
Щоб хоч разочок ще обійняти,
І на прощання в ноги вклонитись........
....Щастя це може тільки приснитись.....10/17/2020