На мног л та

Мария Круль
Ще тільки ранок заяснився,
Коли на світ ти народився,
Таланти Господь дарував,
Й тобі в колисочку поклав.
Він наділив так щедро й рясно,
Дав серце щире і прекрасне,
Найбільший дар з усіх дарів,
І добрим бути заповів.
Батькам на радість і родині,
З дитинства, юності й до нині,
Ти роздаєш добро і множиш,
Усім і завжди допоможеш,
Ти і моє БЛАГОСЛОВЕННЯ,
ЛЮБОВ моя, моє НАТХНЕННЯ,
ЗдійснЕна МРІЯ, добра казка,
Моя ОПОРА, ЩАСТЯ, ЛАСКА.
Душі моєї половина,
Хай буде світла кожна днина,
Міцні і легкі  будуть кроки,
На многі літа, до ста  років. 2/21/2020