Гаврила и эполеты

Алиса Вапперхиир
 
          Навеяно Сергеем Воланте и
               Виталием Портниковым.

             ***

  Любив Гаврило эполети,
  Бали, красунь, нафту та Крим! -
  Прорахувався гопнік етот,
  Не так уж он непобедим!..

     Скакав у тайзі с Кужегетом,
     Літав на стерхах, ліз на дно,
     И что же изменило это? -
     Як був він, так і є Х()йло!

  Скрізь с особистим туалетом
  Та кухлем їхав этот дріст,
  Із погорилого театру
  Та школи КДБ артист!

     Полїз Гаврило в Україну,
     Там знатних одержав люлей!
     Як перемогти цю скотину,
     Наимерзотнішу з людей?