Киса

Ана Янакиева
Сладост медена
Нежна коприна
Кралица ледена
Белоснежносива.

Фино присъствие
Деликатност една
Гордо отсъствие
Британска душа.

Обич премерена
Топла вълна
Игривост отмерена
Многоцветна дъга.

Силна привързаност
Усмихнати дни
Желана обвързаност
Уловени мечти.